jump to navigation

TiPs uTk kEjUtKaN OrG BaNgUn sAhUr.. :p September 28, 2007

Posted by "eS@RLi" in Renungan.
trackback

kalau nak kejutkan org bangun tidur esp sahur.. cam ni antara caranya..
1. pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan    lahan..
2. sentuh bahu org tidur tu..dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia…
3. renjis air kat muka dia…sambil panggil nama dia…
4. tampar tampar manja pipi dia..sambil panggil nama dia…
5. tutup kipas/air cond
 

tp kalau still tak effect   

1. jerit nama dia kuat kuat…
2. gigit ibu jari kaki dia..cam antu toyol gigit
3. simbah air sebaldi…kalau bleh air rendam baju dalam korang
4. tarik rambut dia sampai jatuh dr tilam
5. goyang badan dia kuat2 then jerit gempabumi! gempabumi! tsunami!tsunami!
6. jerit api! api! api!
7. letak kfc ke mcd ke xpun ikan patin masak tempoyak yg baru dibeli
sebelah hidung dia..bg ambik bau sikit  

tp kalau still tak effect gak… ni je la cara terakhir

1. pergi kat telinga dia…then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia byk kali…
2. pergi kat dia, baca je surah yaa sin! hehehehehe

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: