jump to navigation

uSiA PeRnIkAhAn mEmPeNgArUhI KeMeSrAaN.. bEtUl KeR?? October 6, 2007

Posted by "eS@RLi" in Lucu.
trackback

Sebelum Tido: 
6 minggu: selamat tido sayaaang, mimpi indah2 ya, mmmuach. 
6 bulan: tolong matikan lampu tu, silau aah. 
6 tahun : Sana sikit lah… tido kalau tak mengepit tak bole 
ker???! 
 
Pakai Toilet: 
6 minggu: tak apa, u masuk ler dulu, i tak kisaaahhhh 
6 bulan: masih lama lagi ke nih? 
6 tahun: brug! brug! brug!(suara pintu digegar), kalau nak 
bertapa pi lah gunung ledang sana !! 
 
Balas SMS: 
6 minggu: iye sayang, jap lagi i sampai rumah, sayang, i belikan 
murtabak favourite u ye sayang.. 
6 bulan:trafik jam aah 
6 tahun:k.. 
 
Dating process: 
6 minggu: I love U, I love U, I love U. 
6 bulan: Of course I love U. 
6 tahun : Iyalah!! kalau i tak cintakan u, buat apa i nikah ngan u?? 
 
Pulang Keje: 
6 minggu: Sayaaang, i dah balik nih… 
6 bulan : I’m BACK!! 
6 tahun:Masak apa hari ini?? 
 
Hadiah (ulang tahun): 
6 minggu :Sayang, i harap u suka cincin yang i beli untuk u ni 
6 bulan :I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah 
6 tahun :Nih duit, u beli sendiri lah apa yg u nak.. 
 
Telefon: 
6 minggu:Baby, ada yang ingin berbual ngan u di telefon nih 
6 bulan :Eh…your call… 
6 tahun :WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH…. ANGKAT AAAAAHHH!!! 
 
Masakan: 
6 minggu:Wah, tak sangka i, pandai u masak. rasa pun sedapppppp…!!! 
6 bulan:Kita makan apa malam ini?? 
6 tahun:HAH!! LAUK INI LAGI? 
 
Memaafkan: 
6 minggu:Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,ye 
6 bulan:Hati-hati! Nanti jatuh tuh. 
6 tahun:Orang dah bilang berkali2 pun tak paham2!! 
 
Baju baru: 
6 minggu:Aduh sayang, u seperti bidadari dengan dress tu 
6 bulan: Lah.. beli baju baru lagi? 
6 tahunAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU??? 
 
Merancangkan Holiday: 
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg u nak, honey? 
6 bulan:Kita ke Bukit Bintang aje ler ….senang sikit tak perlu naik flight… 
6 tahun:JALAN-JALAN?? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JER! 
 
Tonton TV: 
6 minggu:Baby, kita nak tengok cite apa malam ini ? 
6 bulan :Sekejap eh, citer bagus ah. 
6 tahun: JANGAN TUKAR2 CHANNEL BOLE TAK!!

Comments»

1. crazyloveman - March 11, 2008

serius benda ni memang best dan ada betulnyer jugak…
9 to 10 star lah i bagi

2. "eS@RLi" - March 12, 2008

HaLlU CrAzYlOvEmAn.. eHeHeHeE.. mMg bEtOl kAn.. D AwAl pErCiNtAaN N PeRkAhWiNaN JeRk iNdAh.. dA AnAk 10, DoK JaUh2 bOlEy x.. aHaHaHAA..

3. crazyloveman - March 12, 2008

hikhik,…..
lucu lah u ni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: