jump to navigation

FreE Day!! Ekekekeke December 15, 2007

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Salam all!! Gud Mornin’..

Ari neh bos hako xder.. muahahahah.. Sonok giler.. Dier g t’ganu.. Huhuuu.. Hako sampai opis td kol 9 suku.. Biasa lew wat opis serupa father ku yg empunyer.. Ekekekekeke… Semalam ri jumaat hako bercuti.. G interview lagik.. Asik2 g interview jaa.. Rezeki lom menyebelahi kot tok hako keja gomen.. Isyh3… Per ley wat.. Sudah suratan.. Hehehehe.. Igt ri neh nk cuti gak.. Tp fikir lik owhh cannot.. Coz raye aji nak amik cuti direct sampei christmas day.. Muahaha.. Best tol bln Disember neh.. Banyak giler cuti.. Kuikuikuiii..

Hah hako nak story2 sket bout my blog neh.. Darik semasa ke semasa byk gak peningkatan pembaca blog.. Ramei jugak pembaca blog yg setia.. Thanks pd rakan2 taulan sume.. Yg sudi mengomen.. yg sudi membaca.. yg sudi melawat.. yang sudi menyinggah.. Yg sudi tgk2 jerk.. Hi berapa byk yg lew.. Heheheh.. Jasa korang sume hanya coretan n thread neh jerk yg mampu ku balas.. Hiksss.. Paling banyak blog hako menerima tetamu adalah sebanyak 171 org tok one day.. Fuhhh ramei tuh.. Tak ingat lakss tarikh tuh.. Tapi der lagik blog org yg leh mencecah sampei beriban2 dalam mase 1 ari.. La neh pembaca blog secara purata leh ler dalam 60 – 100 org sehari.. Kire banyak gak tuh.. Sedang-sedang lew org kate.. Eheheheheh… Very d touching..

Akhir bln neh.. forum hako wat gath tok julung2 kali nyer.. Der saper2 yg berminat tok join tak?? Kitorg wat kat Nail’is Uptown Damansara.. Bayaran yg dikenakan $20 hengget ja.. Murah beb!! Juz bawak diri ur all tok makan.. Nyum2.. Hako lampirkan sekali mat lampir.. Eh bukan.. Lampiran offical letter tok korang bace erkk.. Org luar yg xder kena mengena pong leh join same.. Sajer jerk pomote n invite tok memeriahkan lagik suasana gath tuh.. Huhuu.. X sabar lakss rase nyer nk g.. Tapi problem hako skang neh.. Tempat tuh lakss hako tak taw ceruk maner.. Huhuu.. Korang der tak yg dok area Key Ell..?? Dapat Damansara lagik baguih.. Klu nak tanyer bab jalan tempat sume mmg hako fail.. Mencik tol.. Patut lew hako neh x jadik pemandu pelancong erkk.. Hihihiii.. Korang kalu nk join bgtaw ehh.. Leh siap2 tok penempahan meja.. Lalalalalaalalaa….

Bace neh… Ader beminat tak?? hiksss..

GATH LEPAKK GROUP 2007

Tarikh: 30th DEC 2007
Place: Naili’s place, Damansara Uptown
Time berkumpul: To be confirmed later (kalo leh nak time lunch)
Harga: RM 20.00 nett – Adult

Public transport: to be confirmed laterAssalamualaikum wbt,Saya sebagai salah seorang ahli jawatan kuasa lepakk ingin memaklumkan bahawa kita akan mengadakan GATH  buat julung-julung kalinya pada 30 / 12 / 2007 iaitu pada hari Ahad.Gath akan diadakan di Neili’s Place. Pada yang xpnh pegi tuh leh la rujuk website dibawah ini :

http://www.nailispl ace.com /html/outlet/ outlet_Uptown. html

Bagi sesiapa yang duduk disekitar KL dan naik kenderaan awam, sila hubungi Farah di farahoneys@gmail. com untuk dapatkan no bas dan lain-lain bantuan perkhidmatan :p


Korang diminta membuat bayaran RM20 seorang. Untuk pengetahuan semua, RM20 tu untuk mengisi perut korang masing² je, tentang doorgift, kek dan hadiah cabutan bertuah, semua dah ade yang sponsor.
Kepada sesiapa yang terasa nak sponsor apa² lagi sile la bagitau kat Azman atau Farah sebelum 25 Dec 2007 hiks… segala tajaan dari segi kebendaan atau kewangan sangat dialu-alukan thehehe…Korng leh mule wat pembayaran kt no akaun nih…

157166881231 (maybank)

Azman Bin Md Yusop

Kalau boleh sebelum 25/12/2007.Setelah anda membuat bayaran sila hubungi Azman di talian 012-4534665 untuk memaklumkan bayaran yang telah dibuat.Smskan Nama,Cawangan dan Jam/Tarikh anda bank in untuk kami membuat tempahan.Tolong bekerjasama.


Anda boleh mendaftarkan diri pada pukul 3 petang hingga 5 petang. Ade 14 orang yg dah confirm nak datang.
Antara mereka yang telah confirm datang ialah :Azman
Asraf
Siti Norhidayah (esarli)
Farah beckham
Rynny (Nia Aisyah)

Qis
Ina3028
Farah (Kencana)
ZaZa
Dina
Sheeda
Norwati
Amir (casper`junior)
Girls
Diharap kita semua dapat berjumpa kat sane nanti, mengeratkan silaturrahim dan berkenalan dengan lebih rapat lagi.

p/s: Orang luar jua dibenarkan untuk menyertai gath ini.

Jumpe disana…

aAder

Comments»

1. kantoi - December 15, 2007

aku join ooooo….jgn lupa dakuuuuuuuu….!!!
hehehheheh…

2. "eS@RLi" - December 15, 2007

lEh lEh.. kAsI NaMe.. bErAtUr2.. MaSoK BaRiSaN.. KaSi nAmE.. Nk tEmPaH MeJa nEh.. hIkSs hIkSs..

3. kantoi - December 15, 2007

Nama : kantoi je..ok kan., last day payment bila?

4. "eS@RLi" - December 16, 2007

BuLeH LeW TuH.. HiKsS.. LaSt pAyMeNt 25 DeC YeR KeNgKwN SuMe.. hEhEeE..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: