jump to navigation

DeNgAr La hAkO MeMbEbEl.. August 16, 2008

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Hurmm.. lame hako x membebel kat entri nih. Klu nak dikire2 ngn kalkulator, jari jemari tangan dan juge kuku jari kaki dekat sethn jugak la blog hako nih idop. Tapi still manyak mende gi hako x reti nak buat. Maybe hako nih bute IT kut. Tak pon kemalasan tok menggodam setiap icon dalam nih..

Hako still xtaw lagi camno nak masokkan lagu, video kew, nak tambah blogroll member pon hako da xtaw camner, sejak wordpress nih di upgred jadik baru cenggini nih.. Aduhai~~

Citer terbaru hako.. nothin’ kut. Eh, penah tak korang dengar.. “klu 1 ari tuh kiter termimpi org yg kiter syg (means couple la) org tuh xkan jadik pasangan kiter?” wakakakakaa~~ nak tergelak jugak nih.. hak3.. nih x der kena mengena ngn hako la.. tapi member roomate hako time study2 dulu penah cakap cenggitew.. Nak percaye pon cam karut jerk.. tapi ntah la.. Klu fikir logik, kot2 rase windu sangat sampai terbawa2 la dlm mimpi.. Yew tak?? Ahax~~

Hurmm.. skang idop nih rase cam happy jerk, napew yerk?? Jeng3~~ Kadang2 “org tuh” cam caring sgt.. Kadang2 sikap dier mcm xder paper pulak.. So konpiuses~~ Biarlah, jodoh pertemuan ditangan tuhan.. **doa**

Citer pasal adek hako, tak lame lagik da nak fly dah.. Sob3.. Sejak da bertemu ngn kekasih ati.. Jarang dah contact hako, maklumlah kekasih lebih penting mehh.. Uhuk3~~ Klakar jugak kat dier nih.. Cakap jerk xreti bercinta kunun.. Dalam diam2 ubi berisik.. Nak makan2 pon nak kena suap.. (Nak tergelak hako dengar) Dapat citer dr aweks dier sendirik.. Toing.. Jalan x pegang tangan pon nak merajok~~ Wakakakakakaa.. (xpew paham.. hako dulu2 pon muder jugak.. wakakkka) Skang pon muder lagik.. Hikss.. tapi x penah makan bersuap2.. Ahahahahaa~~~

Tentang kerjaya pulak, da ke 258 kali dah tipu jerk tuh hako menghadiri interview goverment.. Hai.. Naik malas dah hako klu nak diikutkan.. Tapi “usaha itu tangga kejayaan” so eden torai jerk la sampei ke tue.. Miahahaha.. Rezki lom menyebelahi hako.. **doa lagik** Bulan nih jerk 2 panggilan tok menghadiri interview hako time.. Tapi yg 22hb nih nanti, hako x sure nak pergi ke tak.. Bukan tak mo.. tapi hako nih x menepati ciri2 yg dorg nak.. Jawatan penguasa kastam. Sayang klu tak try.. Tapi berat badan ngn tinggi x melayakkan hako.. Huwaaa.. Pesal la dorg nak berat 46kg, tinggi 150++ baper tah x igt bg pompuan.. Berat hako baru baper, tinggi comey2 ajer.. Hak3.. Amik la yg comey2 cam hako nih.. Okay per.. Pasan~~ Ahax..

OooPPss.. Bos hako dtg pulak nih.. Sok2 hako bercerita lagik ehh.. Sayonara~~ Layannn!!

Comments»

1. cicak - August 16, 2008

hehehhee… gue pun ndak gak arrrr makan bersuap.. best..best..best… ndak makan jerkkk ada org suapkan .. ndak minum ada org tuangkan .. ndak jenjalan ada org pimpinkan..

2. arul - August 28, 2008

gue plak. kalu boleh hari-hari nak die suapkan makan. bila lagi nak bermanja..

keje gomen susah nak dapat. kalu sume nak keje gomen sape plak nak keje SWASTA dan Lain-lain.

ape kate BERNIAGA..

3. "eS@RLi" - August 28, 2008

AdEiHhhHhh.. x deR MaKnE NyEr mKN nK BeRsUaP2.. kLu lAkI SaRlI SoK.. TiMe mKn bErAdAb jErK BeRsUaP.. TuH PoN SeKaLi tUH jErK LAAAA.. wAkAkAkAaAA.. kEjAm nYeR HaKo~~~~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: