jump to navigation

sOrRy gUyS December 7, 2008

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Sorry guys..

 

Internet opis hako der problem sket. Masok hari nih dah 3 ari dah takder tenet. Hako baru jerk bersemangat waja nak meng”upgredkan” hako nyer blog nih ari tuh. Now, internet pulak problem. Spoil betol Huhuuu.. Nampak gaye nyer macam lame jugak la internet nih baru nak berfungsi balik. Bos hako wat “slumber badak” jerk. (Huhh mesti dier tau hako sokmo jerk layan tenet, that’s why la dier cam tak amik berat sangat.) Atau pon masalah company yang semakin meruncing akhir2 nih. (Huwaaaa mati kutu la hako hidup tanpa internet.. Sob3..) Korang pon boleh bayangkan kalu dok kat opis tuh seharian takder internet, Kan? (Bosan tahap gaban) Hako nih bukan pekerja yang tak berdedikasi, sume tugasan2 hako seiring ngan penglibatan hako bersama internet. (Eceh) Kerja siap tepat pada mase nyer. Internet tuh plak bos dah bayor kan, rugi la klu takder saper2 yang gunekan. Hikss. 

 

So now terpakse la hako menyimpan segala “tulisan” hako wat sementara nih dalam “pen drive”. Hako upload kat klinik jerk time tak “bizik” nanti. (Aper kena mengena ngan klinik?) My 2nd job pulak la, partime.. (Rajin giler kan hako?? Hwa3) Kat umah der tenet, tapi my bro punyer pc kat dier punyer room la. So paham2 ajerk la.. leceh sket.. Uhuk3..

 

Berjumpa lagik di hari yang lain.. Sayonara..

 

 

 

Coretan ader2 ajerk.. (26 Nov 08) 2.15 pm

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: