jump to navigation

yEsS BoS!! December 7, 2008

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Yes bos!!

 

Baguskan kalau kiter jadik bos. Nak maki orang boleh, nak memperlekeh2kan orang boleh, nak mempersendakan orang boleh, nak arah2 orang lagik la boleh. Hari tuh tak semena2 jerk hako kena marah ngan bos hako. Mende nyer simple and terlalu remeh jerk sebenarnya. And my bos attitude kalau tengah marah dier tak kire takder nyer nak simpan2. Sound Direct!! Orang kate sebenarnya orang2 yang macam nih amat bagus kan. Marah sekali cokop, pastuh trus elok. Tapi kiter yang dengar nih lah sanggup ker tak sanggup. Huhuhuu.

 

Mujur lah ari tuh hako bukan berada dalam “blues mood” (Korang paham ker tak eh? Lantak lah.. Tak payah fikir la beb!! ) Hehehe.. Kalu tak, mau hako “banjer” kot. Huhh.. Well, hako nih ngan bos hako macam dah tak der perasaan ajerk. (Jgn salah paham naaa..) Dah masak ngan pangai dier yang kalau time “angin dier datang” lumrah alam, suke “Sound direct..” So, hako wat bodo jerk la and teruskan mengukir senyuman time kena marah tuh pada bos hako. Bagus giler kan hako.. Hak3..

 

Hari nih hako balik awal. Daaaa!!

 

 

 

Coretan ader2 ajerk.. (28 Nov 08) 4.18pm

Comments»

1. kantoi - December 9, 2008

hahahah…sian ko ye hako..kena marah..

hehehe.

2. dyana - January 16, 2009

hahahha… biasa la sarli… cm sy arr… kalau sehari bos tak marah kat sy rasa tak sah… rasa cam dh buduss pun ader nih. sabar aje la…kalau ada award sy nie lah yg slalu kene hentam… mcm la sy nie tak wat keje

3. aji - April 16, 2009

bos marah pon susah tak marah pon susah. bos saya ni tak pernah marahkan saya. semua benda dia ok ok kan aje. kadang-kadang dia diam aje membuatkan saya rasa mungkin ada kesilapan @ tidak di situ. oh bos tolong la sound direct kuli mu ini. boleh la saya sedar apa kesilapan kerja saya dan saya akan memperbaiki/mempertingkatkan lagi hasil kerja saya. dan kadang-kadang bos ketawa aje melihat saya terangguk-angguk di depan pc. oh bos, opis kamu sangat boring.

4. "eS@RLi" - April 16, 2009

tO : kAnToI..

CeHh bRoo.. gElAk sAkAn nOO.. HaHaHAA..

tO : DyAna

SaBo jErK LaA.. kULi mMG LaGu nIh.. sLaLu d bUlIk.. HiKSs.. ;p

tO : AjI..

eRrrrr.. MsLh gAk ehH kLu x kEnA MaRaH..
kIrE bErUnToNg lA JuGaK EhH OrG2 Yg kEnA MaRaH NIH.. ThAhAhaaa..

5. Siti - March 9, 2011

Kita berhibur jap dengan pantun kelakar di bawah, yang dipetik dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’ hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: