jump to navigation

OpIs bArU.. HiKsS March 30, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Salam all..

 

Lame giler hako tak nulis yerk. Actually, hako skang telah memulakan kerjaya di company yang baru. Kuikuikui.. Merata jugak hako gi interbiu ri tuh. At last, rezeki hako kat sekitar sini jugak. Beria hako hingin menjauhkan dirik darik tempat nih (klu boley tak nak dah jejak2kan  kaki kat sini lagik keh3). Tapi, “tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tiada saper yang taw” J Camtuh jugak la dalam rejeki. Akhirnya, kat sini jua lah tempat hako bekerja.. Lalalalalaa..

 

Opis baru hako nih so far okay jer. Lebih molek darik company yang lame. Lebih stabil, lebih best, lebih salary.. Ekekeke.. Opismate hako sume baik2. Kat sini hako bekerja dikalangan lelaki jua. Peliks tol hako. (Hako tingin gak nak gi makan2, gi jalan2, window soping ker ngan budak pempuan satu opis tapi tak berpeluang la nampak nyer). By the way, dah baper tahun nih berkecimpung dikalangan guyz hako rasa da boley sesuaikan dirik ngan situasi yang camnih. Sib baik, dorang nih belom berkawen gi. So that, takder lah rase aper2 sangat klu terlebih2 dalam apa jua tindakan.. Haks.. Hako jugak boley diumpamakan sebagai “bunga yang menyerikan lagik opice nih” (bukan hako kate, bos hako yang slalu kate.. wakakaka statement tak boley blah..)😀

 

            Bos hako seorang wanita. Baik sangat. Muda pon muda. Kamceng giler.. Ahaks!

So far, hako memang gumbira la kije kat sini. Skang sedang menghitung ari tok mendapat 1st salary. thahahah..

Comments»

1. Azman - April 4, 2009

Tahniah🙂

2. "eS@RLi" - April 7, 2009

mEkAsEh.. tI I BaNjErK Ur mKn.. kEkEKeKee.. ;p

3. dyana - April 8, 2009

Salam, esarli…. waa… sy tumpang gembira arr dgr sarli dah dapat keje baru. sarli terlibat ngan bidang ape? technical ke? hehehhehhe… maner tau temu jodoh kat situ jugak kot. heheheheh jgn mara ae

4. Qis♥ - April 9, 2009

cauyokkk la sis!! selmat bekerja di tmpt baru sambil mencair jodoh baru..hahahahhahha

5. "eS@RLi" - April 9, 2009

SaLaM DYaNa n qIs..🙂

OiT OiT.. PeR SaKaP JoDoH2 Br nIh.. MiAhAhAA..

SaRlI KeJa lAm bIdAnG LoGiStIc.. HiKssS..

JoDoH EhH?? ;p

KeKeKEEe..

6. Pengeranz Umar - April 9, 2009

dapat gaji bleh belanja…
wakakaka

7. "eS@RLi" - April 10, 2009

MaI LeR DtG CnI.. NgEh3~~😀

8. zouk - April 13, 2009

tahniah sarli….
tumpang gumbira🙂

9. "eS@RLi" - April 15, 2009

mEkAsEh zOuK..😀

10. aji - April 16, 2009

tahniah sarli…. 1st gaji nnt ley la lanje..hahahah😛

11. alunna - April 16, 2009

akak…
dpt gaji nnt blnja alunna ye
hehe
thniah
smoga Njoy;;)
tke cre:)

12. "eS@RLi" - April 16, 2009

hElLo aJi n aLunnA..😀
Da dPt gAjI DaH.. dEr bElEn sKeT2 JeRk lG NiH.. HiHIhIhII..
MeH LeR TuRuN **** *****
Nk bAnJeRk nih..
aHaKSS..

13. - yAtie - sB - September 15, 2009

tahniah..
dgn usha..pasti ade kjayaan mnanti🙂
keje lekl0k🙂

"eS@RLi" - September 16, 2009

tRiMa kasEh yAtIe..
AlHaMdUlILlaH.. So fAr oKaY..🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: