jump to navigation

gArA-GaRa “sNoWhItE” May 18, 2009

Posted by "eS@RLi" in Lucu.
trackback

Tadik kan,  hako mendapat satu panggilan yang tidak dikenali. Hako pon suspek gak tadik (hikss) nak hangkat ker tanak. Oleh kerana hako tidak mahu mengganggu konsentrasi opismate2 hako, hako pon menjawab panggilan beliau..

**Ikutilah temubual tersebut yang sempat hako rakamkan dalam pala otak hako tadik**

Lelaki misteri : Hello..

Hako : Ello..

Lelaki misteri : Hello.. (beliau mengulangi ucapan “hello” mungkin kerana suara ku yang lemak merdu nih tidak kedengaran.. hikss)

Hako : Ello.. yer.. (dengan penuh gemersik hako ucapkan.. Wakaka!!)

Lelaki misteri : Ermm, boley saye bercakap dengan miss snowhite!

Hako : Errrr.. saper nih? (Cepat jer hako tanya. Ini kerana hanya owang2 tertentu jerk yang taw name snowhite tuh. Nih nak ngowat hako ker haper nih? Hako berkata lam hati..)

Lelaki misteri : Saye nih posmen nak anto barang kat umah cik snowhite. Umah cik snowhite kat mana yer? Tak sangka pulaks saye kat ** **** nih ada orang putih. (Amboi.. Ramah pulaks mamat nih.. sambil dok gelak2)

Hako : Ehehehe.. (hako gelak tersipu2. kaber2 beb!)

**baru hako tersedar yang semalam member hako (dak forum) kate yang hako telah memenangi 1 peraduan yang telah beliau anjurkan. Walaupon hanya adiah saguhati. saper nak kasik kan? Kan? wakakaka!! Giler hako malu tadik.. tataw nak sorok muke celah maner.. Muahaha**

**Semalam jugak lah member hako tuh der mintak address umah hako, nak send present kate nyer. Yang hako nih pon oleh kerana excited sangat sampai terlupa hendak menyelitkan name sebenar hako. Minah nih pon terlupa jugak nak tanyer. Actually, “sNoWhItE” nih nick hako yang hako gunekan lam forum tersebut**

—- Setelah pasti yang abang posmen tuh mendapat kedudukan dan arah umah hako dengan tepat, maka beliau pon meletakkan telefon —-

**Tak lame kemudian abang posmen nih pon call kembalik. Hako memandang skrin enset. Isyh apa lagik la mamat nih nak. Lalu menjawab nyer**

Abang posmen : Hello, Err boleh saye taw name snowhite yang sebenarnya saper tak?

Hako : Err.. kena bagi name betol ker? (dalam hati hako da rase tak sedap hati dah. Musti ada yang  tak kena nih)

Abang posmen : A’ah kena.. Nih mak nyer tak tau sapa snowhite.. (Lancar jer dier bercakap tanpa tergelak)

Hako : Ahahahahahaaaa.. (Hako ley bantai gelak.. da tak boley kaber dah beb. Jatuh reputasi hako~ (Giler tak taw nak letak muke kat mana weh. Hako rase muke hako da panas dah.. Wakakakaaka~~ [sambil gelak2 tuh hako kasik arr taw name betol hako]

** Hako terdengar yang abang posmen tuh menyebut name hako, lalu mak hako pon mengiakan nyer..**

Wakakakakaka~ (gelak guling2) Memang tak boley blah betol~

Ahahahha.. smbg gelak tak abis lagik..

Muakakakkakka~ (Mereng hako petang nih) Ahahahahahha..

JJJJ

KeJaDiAn : KaT OpIs hAkO..

MOoD : HaKo gElAk tAk hInGaT TiMe tUh.. mUaKaKa~~

dAtE / mAsE : rI KhAmIs kOt.. MaSe pAs lUnCh hOuR.. (HaKo bR DpT UpDaTe rI NiH)

66322

Comments»

1. Qis♥ - May 18, 2009

hahahhahahah snowwhte???ngeee sis berkurun gue x masuk forum itu..ngee~!!

2. "eS@RLi" - May 18, 2009

nGeH3~~

tAw x, sIs cItEr lA KaT ShOuT.. nAsIb bAiK NaMe tUh kIrE mOlEk jUgAk.. cObE BaYaNgKaN KlU BoH NaMe “WaKaNaBeB” “UiKS” kEr.. cOz dEr uSeR GuNe nIcK TuH..
hArU2~~ aHaHa..

3. Qis♥ - May 20, 2009

haru mmg haru pun…mt dia pk canggih tul nama dak² zaman skang..ahhahahha

4. "eS@RLi" - May 20, 2009

AhAhAhAaa.. MaK BaPaK Yg cAngGIh.. kAsIk nAmE OmPuTiH KuNuN.. AhAhAaaa.. **GeLaK GuLiNG2**


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: