jump to navigation

ItU BuKaN aKu~~PrETty uGlY May 20, 2009

Posted by "eS@RLi" in Lirik Lagu.
trackback

Telah cuba sedaya upaya
untuk sembuh luka
namun masih lagi kau tak terima
katamu itu dusta

Mereka hanya cemburukan kita berdua
mustahil ku menduakan dirimu
kau segala galanya
woo ooo

Dah berkali ku bicara
masih tak percaya
itu bukan aku
kini kau sudah berganti
kepada dirimu
ku dilarang kembali

Tak pernah ku salahkan
dirimu atas semua
ku cuma dihasut dan
kau cuma sangsi
dengan kesetiaanku

Siapa harus kau dengarkan
ku atau dia
dimana letak diriku ini
di mata atau di hati
woo ooo ooo

Comments»

1. tawar - May 28, 2009

Luka pertama adalah yg paling dalam sekali
Bila mengenangkan untung-nasib, dialah yang pertama
Bila datangnya cinta, dia adalah yang terakhir
Aku kah yang terlewat ?

2. "eS@RLi" - May 29, 2009

huRmM kUrAnG PaHaM BiLeR TaWaR GuNe aYaT BuNgA2.. :p

tErLeWaT LoM PaStI tEwAs.. MuNgKiN pUnYeR pElUaNg??😀

3. celza_patzzi - June 1, 2009

nice song with simple lyric… it soo preety ugly’s🙂

4. "eS@RLi" - June 2, 2009

yUp.. SuKe LaGu nIh..😀

5. aji - June 19, 2009

saya sangat suka lagu ini- itu bukan aku

6. "eS@RLi" - June 22, 2009

sAyE PoN.. AhAkS

7. ROT - August 4, 2009

love this song!

8. DNA - August 4, 2009

aaa…
macam mana bunyi lagu ni hah?
konpius la pakcik!
.😀

"eS@RLi" - August 6, 2009

mCm gInI..

pOk aMaI2 BeLaLaNg kUpU2.. tEpOk aDeK PaNdAi mAlAm2 uPaH SuSu~

UlAnG Lg 40 KaLi.. SaMpAi pEnAt..😀

DNA - August 6, 2009

muahahahahha… (ikon ketawa tepuk2 lantai)
Snow nak kena kan DNA yek!!😛
huhuhu.. tak mungkin DNA akan terkena tau! apa kata Snow buat dulu pas tu DNA tengokkan jek.

amacam,ada beran?

"eS@RLi" - August 8, 2009

mIaHaHaHaAA..
oVeR NyEr gElAk sAmPaI TePoK2 lAnTaI.. wAkAkaa..

SnOw xMo nYaNyI.. wAkAkAa..

9. DNA - August 8, 2009

huhuhu..
kalau Snow tak nyanya,macam mana DNA nak tau..
nyanyi la Snow! please…………………….

"eS@RLi" - August 8, 2009

nehi nehi~~ (stail hindustan.. wakakaka!!)

10. DNA - August 8, 2009

wakakaka….
tak tau pulak DNA yang Snow ni minat hihdustan..
wakkakaka…
.
boleh la Snow….

"eS@RLi" - August 10, 2009

bOlEy lA LaYaN.. cOz hErO DiEr eNsEm2.. wAkAkaa..

DNA - August 10, 2009

muahahhhaha…
sah Snow ni minat gila dengan hindustan. muahahhahaha..
orang cakap,siapa yang minat tengok cerita hindustan. ni ni kuat berangan tau Snow..
(hah!! Snow macam ni tak?)

"eS@RLi" - August 10, 2009

mMG kUaT BeRaNgAn pOn.. hAhAhaaaA..

11. DNA - August 10, 2009

muahahhaha…..
kan DNA dah cakap tadik!! amacam,teror tak DNA?😛

"eS@RLi" - August 10, 2009

TeReR GiLeR~~
mUaHaHAAa..😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: