jump to navigation

sEmAlAm.. July 6, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Semalam (Ahad) dalam tengahari kuar ngan budak-budak forum (ladies only) gi Mid Valley. Hako yang paling lambat sekalik sampai. Sowi yerk rakan-rakan. Ahaks! Biler da berjumpa sume, we all gi makan (lunch time) kat KFC. Baik nyer hati Cik E*** banjerk we all makan. Kui3. Pulak tuh, dapat survernior lagik! Tenkiu my pren! Mmuahh~ (ekekeke).

Time makan-makan tuh, sampai kitorang dah abis makan pon baru Cik B*** sampai. Dier cakap memang lambat sket sebab nak servis keta (takper lah). Lepas makan, we all gi “Cosmic Bowl” (memang dah plan nak main bowling. Padahal hako nih memang tak terer pon. Huhuhu!). Game baru bermula lancar jerk. Siap stike lagik (eceh cam bangge dirik la plak. Hiks). Hako pon macam tak cayer jerk hako yang hawing bola time tuh. Ekeke! Lame kelamaan mula lah asik masok longkang jerk. (Hako ingat “jin” hako tidur kut dah letey! Ceh! Pada hal memang ratu longkang pon! hahaha) and hako lah pemain paling tercorot! Diantara mereka-mereka sume (per boley wat.. dah memang tangan bangku. Wakaka!)

Lepas abis game, kitorang gi minum jap. Dalam kol 6 lebeh baru bersurai balik. Best giler lah! Time balik nih lah yang tak tahan. Dah petang kan, tambah lagik ngan hari minggu. Pack giler manusia kat stesen komuter. Tensen!. Sib baik balik bersama-sama ngan kak Q**** and Cik B***. Kalau hako sensorang isyhh tak dapat bayangkan! Terpenyek, tersepit, terhimpit terlemas sume der.. huhu! Kitorang tobat tanak jumpa kat Mid Valley lagik. Macam sardine! Nasib baik darik Mid Valley ke KL Sentral satu stesen jerk. Hurmm. Sampai ke umah area kol 8. Ngee~~

Comments»

1. DNA - July 6, 2009

huhu…
tak ajak DNA lagi.. DNA kat kl la sekarang! ari ni baru nak balik s’pore. huhuhu.. Snow teruk!! :p

2. "eS@RLi" - July 6, 2009

hIkhIkHik.. (GeLaK OrG Ja’aT)

PeSaL X sAkAp dEr kAt kL.. dAh kEnA TiNGgaL LaGiK.. WaKaKaA.. ;p

3. nickindajungle - July 6, 2009

ahaks cik snow…hihihi best kan men boling sesambil wat maksiat mata…wakakaka cik snow suka la tuh pat berhimpit2 lam tren ngan abang2 la sekalian…ekekeke cik nick x sempat ag nak nulih kat blog cik nick…t nak upload gambo skalik..😀

4. "eS@RLi" - July 7, 2009

aHaHaHaaa.. (MaKsIaT MaTe.. aUWw!!) :D:D
SnOw x kOsE TgK Yg GeDiKs sAnTaI TuH.. MiAhAhAA..

MuAhAhaa.. pEnYeK LoR.. kAk qAsEh nGn bAbY PoN KeMeK.. pEr lAgIk sNoW.. WaKaKaA..

OkEs2.. xPeR.. PrEe2 tI LeY NuLiS.. HihIHII

5. yatie -sB- - July 8, 2009

saya pn turut serta🙂
nice to know u
^____^

6. "eS@RLi" - July 9, 2009

kAwAn cIk s** kEr?? HeHeHeE..
nIcE To kNoW Ur toO..🙂

7. DNA - July 11, 2009

lain kali nak itoot!!!
uhuhuh…

"eS@RLi" - July 11, 2009

hIkHIkhIk.. cIaN DnA AsIk kEnA TiNGgaL.. AhAkS!😀

8. DNA - July 13, 2009

mencik ah Snow ni!! ;p

9. "eS@RLi" - July 13, 2009

nAkMo aH MeNcIk.. XbEk.. tUhAn mArA.. hEhEhEe..😀

10. DNA - July 13, 2009

ok! ok.. kita tukar pulak..
suka la kat Snow ni!! (ikon muka merah)

11. "eS@RLi" - July 13, 2009

oPsS.. EhEhEhEeeeE.. **blushing gak nih** wakAkA..

12. DNA - July 14, 2009

emm.. nak letak ikon apa yek!!
ok kita letak (ikon ketawa guling2) lah!😀

13. "eS@RLi" - July 15, 2009

kIter pOnG.. **gelak guling2** EhEhEE..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: