jump to navigation

mY 2nD AwArD & 1sT TaG fRoM QiS July 9, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback
cpi gtr
1. Bekas kekasih saya adalah..
sebaya saye. Dier cakap dier nak sukses dulu dalam kehidupan dier. Biler dier dah berjaya, baru nak fikir bout married. Saye tak pernah halang impian dan cita-cita dier. Saye beri dier peluang. Saye beri dier ruang. Saye beri dier kebebasan. Sume saye berikan. Tapi akhirnya..

2. Saya sedang mendengar..

munajat cinta by the rock

3. Mungkin saya patut..
tidak memberikan hati saye pada sesiapa. Sebab hati saye sudah tiada.

4. Saya suka..
dengar radio, saye suka layan lagu jiwang2. Biler saye dah layan lagu jiwang2. Saya suke berangan perkara yang indah2 akan muncul dalam kehidupan saye.

5. Sahabat – sahabat baek saya..
sesiapa yang berkawan dengan saya, otomatik saya anggap dier sahabat baik saya..

6. Saya tak faham..
kenapa “dia” tidak ada perasaan pada mana-mana perempuan lagik. “Gay” ker dier?

7. Saya kehilangan..
“cinta” yang saya harapkan akan berakhir dengan ikatan perkahwinan yang suci

8. Ramai yang berkata..
saya akan bertemu dengan “insan” yang lebih baik. I hope too~~ Tapi mungkin kah saye akan bercinta lagik?

9. Makna nama saya..
biar lah rahsia..

10. Cinta itu adalah..
indah jerk biler tgh mabuk cinta kan.. tapi biler sudah tiada cinta.. kecewa.. sume nyer hancur berkecai.. “Itulah namanya CINTA”

11. Di sesuatu tempat, seseorang sedang..
bergembira ngan kehidupan mereka..

12. Saya akan cuba..
untuk tidak jatuh cinta lagik!

13. Ayat selamanya membawa maksud..
sampai surga ku menunggu.. sampai surga ku cinta mu “its juz a lyric of song”

14. Telefon bimbit saya..
rase macam saye nak buang ajerk. Takmo pakai nset dah!

15. Bila saya terjaga dari tidur..
saye akan chek phone..tgk jam kul bape..takut bgn lambat..

16. Saya paling meluat apabila..
pasangan berlaku curang!

17. Pesta/Parti adalah..
tempat tok release tensen! jum kiter enjoyy!

18. Haiwan paling comel yang saya pernah temui adalah..
seekor anak kucing.. Tapi saye tak berani nak pegang. Hehe

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya..
dari baby sampai zaman kanak-kanak saye. Takder masalah yang menyerabutkan pale otak saye!

20. Hari ini..
hari ke-2 saye masih bersedey..

21. Malam ini saya akan..
cube untuk tidur awal. Tapi selalu nyer tak dapat!

22. Esok pula saya akan..
cube jalani kehidupan saye seperti biasa.

23. Saya betul2 inginkan..
sumone yang boley terima saye seadanya dirik saye..

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
muka saye sembab.. mate saye sepet..

25. Pusat membeli belah atau arked permainan..
i choose shoping complex. Sbb saye suke shoping!

26. Makanan Barat atau Jepun..
makanan Barat.. Chicken Chop jerk yang saye taw. Ahahaha.

27. Bilik yang gelap atau terang..
gelap.. supaya lena tidur ku..

28. Makanan segera adalah..
tidak bagus utk kesihatan.. tapi ku bedal jua.. muahaha

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang..
tak per lah.. saya dah taw jawapan nyer.. bye!

30. Siapa yang anda mahu tag??
Kak Qaseh
Kak M
-Cik  Nick
Dek Syaz
Bro DNA
Bro Cicak

All Followers! yeahh..


Award by QiStInA..


award ini untuk yang kedua kali nyer diberi dari Qis.. Tenkiu Cayunk! Mmuaahh!!


award ni perlu dipanjangkan pada 5 org kengkawan..

KakM, Kak Qaseh, Dek Syaz, Cik Nick, Bro Cicak


* nk lelebey gak ngee~ x lupa pada sume fOllowerssssssssss!

Comments»

1. asyraf - July 9, 2009

KEHIDUPAN MESTI DITERUSKAN..
CINTA MUSNAH TIDAK SEMESTINYA PERASAAN SERTA DIRI INI MUSNAH SEKALI..
PASTI DIHADAPAN SANA NANTI AKAN MUNCUL SINAR KEBAHAGIAN…

2. "eS@RLi" - July 9, 2009

sAyE TaW.. cUmE “dIeR” tAk mEmBERiKaN SeBaB..
rAsE tErKiLaN..😦

pEr pOn.. tHaNkS So mUcH..

3. nickindajungle - July 9, 2009

cik snow…jgn sedey lagik ek…
xmo nengok cik snow sedey2…
jadik sunyi n suram taw…
panas tak slalu berpanjangan…
mesti ujan akan menjelma jugak…
tabahkan ati n ingat ALLAH slalu ek…🙂

4. "eS@RLi" - July 9, 2009

iNsYaAlLaH.. tHaNkS CiK NiCk..

AmIk aRR aWaRd tUh.. tUlIs yG InDaH2..

kEbEtUlAn mEmBeR KaSiK TgH fRuSt mEnOngGEnG..
TuH Yg pOsT JaDiK SuRaM TuH..

5. DNA - July 11, 2009

ala.. cianya dia!! meh cini cerita pada DNA, Snow cerita ye.. DNA dengar..
(siapa yang buat Snow macam tu,bagi tau DNA cepat! nanti DNA ikat dia kat pokok duku depan umah bilal pastu DNA letak kerengga!! bio dia!)

6. "eS@RLi" - July 11, 2009

dEr lA SoWaNg mAmAt tUh.. KiTeR Da kAsIk dIeR HaTi kItEr sAmE DiEr.. sAmPaI AtI DiEr BuAnG AtI KiTeR.. HuWaAa~~ mEnCiK!

7. DNA - July 13, 2009

ala la lololoOo…
dah,Snow jangan nangis lagi ye. insya’Allah satu hari nanti Snow akan jumpa dengan seseorang yang boleh dan pandai jaga hati Snow.
bersabar yek!😉

8. "eS@RLi" - July 13, 2009

eHeHeHee..

sNoW REdHa.. MeKaSeH BrO.. DoAkAn sNoW YER..🙂

9. DNA - July 13, 2009

insya’Allah..
DNA akan sentiasa doakan yang terbaik untuk kawan-kawan.

kuat kat semangat Snow!!!
you go girl!!!!!!

10. "eS@RLi" - July 13, 2009

EhEhEe.. TeNkIu bRo.. InSyAaLlAh.. :p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: