jump to navigation

3rD AwArD fRoM DnA.. July 28, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

real my real award

Dipanjangkan kepada :-
QiStInA
SyAz
kaK M
kAk qAsEh
bRo kAnToI
NiCk
BrO CiCaK

Blogger Award untuk kamu..

NoTe: tHaNkS DnA!! ;p

Comments»

1. Qisβ™₯ - July 28, 2009

wahhhh awarddd tQ sis!!!!!!muahhhxx! ngee~

"eS@RLi" - July 28, 2009

hIhIhIii.. uR WeLcOmE DEAr.. ;p

2. DNA - July 28, 2009

hamboi nyah!! kalau pasal ‘award’ laju je dia letak he..
tak kuasa mak!! Auuuwww!!!
πŸ˜›

"eS@RLi" - July 28, 2009

AhAksSS!! bIaSe lA MaKkK…
NyAh mMg sUkE aWaRd2 nIh.. mAk lEN kAlI MaK KaSiK La tIlTlE dAtIn kEr.. cIk sErI KeR Pd nYaHh..
InGaT MaK YeR~~

*rolling*

DNA - July 28, 2009

Datin atau cik seri?
huhuh.. tak kuasa mak! :p

"eS@RLi" - July 29, 2009

kLu x kUaSe, RaJiN2 KaN LaH KuAsEkAn.. eHeHeE..
MaK nIH.. hAk3

3. DNA - July 29, 2009

ye nyah!!!
apa dia,mak ada ni hah!

nyah.. ari minggu ni nyah free tak? taman mak buat rambut nak tak nyah?

Auuwww..

"eS@RLi" - July 29, 2009

mAk nK BuAt rAmBuT?? aUw nYaH SuKa mAk..
PuKuL 2 jUmPa tEmPaT BiAsE YeR MaK.. maK JgN LuPeR..
lAmBaT TiNGgAl~~ ;p

4. DNA - July 29, 2009

huhuhu..
tampat biasa,ok!!

apa Snow cakap, lambat tinggal?
kena tinggal lagi ke? tak best la macam ni.

mencik ah!

"eS@RLi" - July 30, 2009

kLu dNa sAmPaI KoL 2.01 KeNa lA TiNGgaL..
lAlAlAaA~~ (sAmBiL wAt mUkE X B’SaLaH)πŸ˜€

5. DNA - July 30, 2009

mana boleh macam ni..
asyik DNA jek yang kena tinggal. huhuhu..
cuba la sekali sekala tinggal kan Snow pulak,baru la adil!!!

muahahhaha….

"eS@RLi" - July 30, 2009

oHoOO.. aDER NiAt x bEk aRrR..
XmO XmO.. EkEkEkee

DNA - July 30, 2009

apa yang tak mo?
.
mau.. mau..πŸ˜›

"eS@RLi" - July 30, 2009

xMAu.. x bAiK TiNGGaL2KaN SnOw..
SnOw bOlEy fOlLOw~~

6. DNA - July 30, 2009

kalau Snow follow, DNA pun ikut sama lah!
.
I follow..

"eS@RLi" - July 30, 2009

yEy yEy..
DaH Xder sAper yG KeNa tInGgAl dAn dItIngGaLkAn.. hAk3..πŸ˜€
i fOlLoW~~

DNA - July 30, 2009

wokkeh bebeh!
so, kat mana nak jumpa nanti?.. :p

"eS@RLi" - July 30, 2009

Di bAwAh pOhOn tAuGeH.. KoL 2pm..
;D

7. DNA - July 30, 2009

muahhahahhaa………
pokok tauge tu Snow sorang pun tak muat,macam mana ni?

"eS@RLi" - July 31, 2009

KlU McM NIH CaNcEl lAh nAmPaK NyEr..
HaK3…

DNA - July 31, 2009

mana boleh cencel!
bukan senang nak date dengan Snow ni!
lagi pun ‘salji’ bukan selalu turun.. kekadang jek.
.
emm.. apa kata kita pilih pokok ‘rambai’ yang besar tu nak?

"eS@RLi" - July 31, 2009

dAtInG?? hIHiHiI *Blush*

hUrMM BuLeY LaA.. SnOw eKuT AjEr.. **Blush**

8. DNA - August 2, 2009

I like…
emm.. ni kita dating berdua ni,kita nak makan apa yek?
Snow suka makan apa?πŸ˜€

"eS@RLi" - August 3, 2009

i lIkE ToO.. AhAhAa..
SnOw sUkA MkN AyAm.. jUmMm~~
kAlI nIh DnA bAnJeRk.. x kIRE! lAlAlA~~

DNA - August 3, 2009

oOo..
Snow suka makan ayam yek!
wokeh!! no hal punya.. nanti DNA ajak Snow pi makan ayam banyak-banyak.(emm.. tapi kaki ayam je boleh tak Snow?)

"eS@RLi" - August 3, 2009

bOlEy!
MeNuRuT OrG TuE2.. kLu kItEr mKn kAkI AyAm.. tI RaJiN CaRiK DuIt.. yEyY PaKcIk kAyE!!πŸ˜€

9. DNA - August 4, 2009

ye ke Snow? DNA tak tau pun!
emm.. kalau banyak makan montot ayam pun boleh jadi kaya jugak ke Snow?
muahahahhaha……

"eS@RLi" - August 4, 2009

kLu mOnToT AyAm NaNtI mOlOt x rEtI DiAm..
(LaGu jAlIL hAmId)
WaKaKaKAA~~

DNA - August 4, 2009

ok deal!
DNA makan kaki ayam… Snow pulak abiskan semua montot ayam ni ok!
muahhahahah…..

"eS@RLi" - August 6, 2009

HeP MaNeR LeY.. sNoW X SuKe mOnToT AyAm.. AyAm eR’eRkK x cUcI..

=))=))

10. DNA - August 6, 2009

muahahahah….
wakakakkaka…..
huhuhuhuhuhu…

kelako la Snow ni!
tapi walaupun ayam tu tu tak cuci,ramai apa yang peminat kfc montot ayam. (betul ke Snow tak suka? DNA macam tak percaya jek!)πŸ˜›

"eS@RLi" - August 8, 2009

BeToL La.. DaRiK MkN MoNtOt bAiK MkN LeHeR.. wAkAkaA..

11. DNA - August 8, 2009

Snow mana boleh makan leher! bukan ke Snow tak tawen lagi..
tak elok tau! ini pantang orang-orang tua.

"eS@RLi" - August 8, 2009

naper? pale teleng time bsanding yerk?? yer ker? ley cayer ker??
ehehehe..

DNA - August 8, 2009

ye Snow! Snow nak pelamin Snow senget ke nanti?
huhuhu..
.
Snow makan montot ayam tu je la ye?

"eS@RLi" - August 10, 2009

uHuK XmO LeR PElAmIN kU SeNgEt.. MuAhAhAa..
YeR La.. mKn mOnToT AjErK.. ^_^

12. DNA - August 10, 2009

πŸ˜›

"eS@RLi" - August 10, 2009

πŸ˜€


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: