jump to navigation

kEnApA Ni? July 28, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Tadik sebelum nak mengambil wuduk untuk menunaikan solat Zohor eceh , seperti rutin nyer hako bersih2kan lah muke hako nih dulu darik sebarang makeup ngan menggunakan air paip yang diyakini suci lagik bersih. Actually, bukan makeup sangat la, just cream, celak, eyeliner, kalo rajin hako tepek maskara. Tapi pagi tadik rase malas sket. So tak pakai. ahaha.. Sedang kusyuk hako mencuci2 wajah tanpa menggunakan produk DeWajah sambil menenyeh2kan mata ku yang cantik ini. Hehehahaha. Tetiba… “Auwwwww auwww.. ape sal pedih giler nih. Sakit nyer.” Adakah barang-barang makeup hako telah expired date pada ari ini? Jeng3. Tidak mungkin! (Hanya mampu berkata-kata di dalam hati). Dan 1 saat selepas itu. Ohooooo!! Cis angkara sambal balacan rupe nyer. Muahahaha. Sekalik lunch tadik punyer hal da~~ Cepat-cepat hako amik hand wash pijit and cuci bersih-bersih jarik jemarik hako yang mulus nih. Biler dah pastikan tangan hako nih betul-betul bersih dan harum. Hako pon menyambung semula mencuci wajah. No more tears~~


images


Note: Pastikan anda tidak menyentuh mata sebaik memakan sambal belacan. Walaupun telah dicuci. Kecuali dengan menggunakan bahan alkali iaitu sabun!! Keh3.

Comments»

1. DNA - July 28, 2009

ha.. tu banyak berangan la tu!! ntah siapa la dia berangankan sampai cuci tangan pun tak bersih!

(untung jadi sambal belacan yek!) :p

2. "eS@RLi" - July 29, 2009

aHaHaHaaa..
PeSaL UnToNg pLaKs jAdIk sAmBaL BeLaCaN?? zAlIM woOOo.. KeH3

DNA - July 29, 2009

huhuh..
untung kenapa? emm.. emm.. tak de apa lah!!
maloOo la nak cakap. (blush)
πŸ˜€

"eS@RLi" - July 29, 2009

hep.. bAiK SaKaP SePaT..
Aper yg UnToNg nYeR.. nGeH3~~

3. yAtie - sB - - July 29, 2009

he he he..
cian die..
kasi cuci mata kotπŸ˜›

"eS@RLi" - July 29, 2009

cIaN KiTeR.. KaN.. KaN..
mAtE MaNyAk kOtOrAn kUt sMlM.. TuH DiEr sOh cUcI LeBeY SkEt.. eKeKEe

4. DNA - July 29, 2009

πŸ˜€
tak mo sakap!! kalo Cnow nak tau.. melanja DNA mek nonal nulu..
:p

"eS@RLi" - July 29, 2009

bAIK!!
lUnCh sOk.. kIter gI MeK NoNaL!! (PaSaI MuRaH TiMe lUnCh hOuR)
dNa oRdEr.. dNa BaYoR KaI WeT DnA.. dNa mkn..
eHeHeE

5. DNA - July 29, 2009

Snow teruk!!!
kata nak jadi tawan DNA,abis tu kena la melanja DNA..

:p

"eS@RLi" - July 30, 2009

mAnEr aDeR TeRuK~~
kItEr lAnJa sKy jUiCe LeY LaA.. (mIaHaHAa)

6. DNA - July 30, 2009

wokkeh bebeh! no hal punya.
pas tu kita letak jus oren yang telah diblend,pas tu kacau yekk.

Snow bayar,guna duit Snow dan DNA yang minum.
muahahahahhahaahahahhahhahahhahahah…….πŸ˜€

"eS@RLi" - July 30, 2009

DnA Yg bAyOr..
PaSaL SnOw MMg kEjA WaT AyEr.. WaT PaRtImE KaT KeDaI TuH..
kuI3

DNA - July 30, 2009

mana boleh!!
DNA tak nak bayo jugak! apa nak jadi,jadi lah!πŸ˜›

"eS@RLi" - July 30, 2009

kAsIhAnI LaH SnOw..
NaNtI GaJi SnOw kEnA PoToNg~~😦

7. DNA - July 30, 2009

tak de. tak de!
apa nak jadi,jadi la..
kalua tak pun lepas minum ni DNA lari…
muahahahha… masuk akaun Snow.

"eS@RLi" - July 30, 2009

AhAhAhAaa..
TERuK!! XpEr sNoW BaNjErK KaLi NIh..
LeN KaLi DnA BaNjErK SnOw pIzZa.. hOhOhOo

DNA - July 30, 2009

muahahahhahah…(ketawa jahat)

ha.. macam tu la! tak baik tak kedekut2. orang cakap rezeki tu lebih berkat tau!

(waiters!! emm.. apa meal yang paling mahal kat sini ye?)πŸ˜€

"eS@RLi" - July 30, 2009

hAh hAh hAh..
xDeR HaL LaH.. nIh wArOnG TePi jLn.. BkN HoTeL Or REsToRaN 5 StAr.. hIHiHii

8. DNA - July 30, 2009

la..
tersalah mintak la pulak1! maloOo nya.πŸ˜›

ok mamak!
bagi roti telur 5, kosong 10.
mee goreng 3, bihun goreng 7. meggi goreng 2 meggi sup 3.
kopi 3, teh 5, sirap bandung 17. telur separuh masak kasi 50.
.
emm.. apa lagi yek?πŸ˜›

"eS@RLi" - July 31, 2009

mAk aIhH.. NiH DnA Nk mKn kEr.. KeLiWoN DnA Yg nK MeLaNtAk NiH..
KwAnG3..
sIaP!!
roti telur 5, kosong 10.
mee goreng 3, bihun goreng 7. meggi goreng 2 meggi sup 3.
kopi 3, teh 5, sirap bandung 17. telur separuh masak kasi 50.

sUmE SeKaLiK=RM42.35
πŸ˜€

DNA - July 31, 2009

DNA nak buat kenduri la Snow!πŸ˜€
.
aik!!! kata Snow yang nak belanja tadi?
woOo.. Snow tipu DNA yek!

"eS@RLi" - July 31, 2009

hAh.. yEr lAh yEr lAh..
MaSoK bUkU 5.. WaHaHaA..

9. DNA - August 2, 2009

tak mo utang la Snow! nanti Snow lupa pulak nak bayar nanti.
bayo la cepat! DNA dah nak balik dah ni.. orang laoin pun dah lapar nak makan apa yang Snow belanja ni hah!.πŸ˜€

"eS@RLi" - August 3, 2009

AdOi..
hUwAAA x dApAt sOpInG.. HuWaAaAA x dApAt nK TgK MoViE..
hUwAaA HuWaAaa..
DnA NyEr pAsAl.. t’pAkSa Ku kOrBaNkAn.. SoB3..
hAkS!

DNA - August 3, 2009

huhuh..
ini kenapa DNA yang punya pasal ni? baru mintak belanja sikit,dah mengeluh? Snow iklas tak ni?
kalo tak iklas tak pe lah.. nah ambik balik.. tak mo tawan Snow lagik!.
(nak majuk ah!!)

"eS@RLi" - August 3, 2009

Hah?? alamak iklas2..
makk nih.. jgn majuk2.. buruk bebenor tuh..
hikss

10. DNA - August 4, 2009

apa kan daya orang dah tak sudi nak belanja..
biarlah daku membawa hatiku yang luka ini..
.
“dagang pak malau dagang berlipat
dagang hamba mengkuang layu
dagang tuan dagang bertempat
dagang hamba musafir lalu”

“kalau padi katakan padi
tidak hamba tertampi-tampi
kalau sudi katakan sudi
tidak hamba ternanti-nanti”

“kalau ada sumur diladang
boleh la hamba menumpang mandi”
(hamboi!! ini dah melampau dah ni… si DNA ni nak buat drama ke apa?)πŸ˜€


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: