jump to navigation

HaLlU! July 30, 2009

Posted by "eS@RLi" in Merepek ajerk.
trackback

nice-day_4

Assalamualaikum and hi all~~

Lunch hour tadik hako kuar ngan bos. Maklum la ari Jumaat. Asal ari Jumaat jerk kuar makan jauh sket. Asal makan jauh sket jerk ari Jumaat. Ahaks! Kitorang kuar sekitar Shah Alam jerk. Mau mencarik stationery. Kuar kol 12 lebey. Sampai kat opis kol 3 lebey. Aci tak? Hiks

Manager hako nih terlalu baik. Baik sangat. Dah banyak kali rasenya hako memuji beliauπŸ˜€ Kadang-kadang hako rasa dier bukan macam bos, tapi dah macam kakak sendirik. Hako pon takder kakak. Sweet jerk kalau hako der kakak same cam my bos. Suke! ^_^ Ramai yang cakap, bos perempuan nih leceh, cerewet etc. Tapi kalau korank bekerja under my bos, memang korang rase bersyukur sangat-sangat! Tak tipu~

Sambung balik. Time kat book shop tadik, dier offer kat hako tok beli sebatang pen sebagai kenang-kenangan. Coz bebudak kat opis nih dier belikan seorang satu. Hako yang pada mulanya agak malu-malu kamben menolak nyer dengan baik. Kui3. Namun, setelah dipakse dan didesak ngan lemah lembut ekeke hako menerimanya jua. Walau pun ball pen yang biasa jer tapi its have a sentimental value. Bukan hako tak pernah dapat ball pen. Bos lame hako pon pernah jerk kasik. Tapi entah lah. Kat opis nih hako rase lain. Selesa. Bangun pagi pon rase macam suke. Tak macam sebelum-sebelum nih. Rase stress and malas giler jerk. Kui3~~

System hako petang-petang nih slow la pulaks. Thats why hako m’updatekan posting sebelum nih. Bukan malas okay. Nak tunggu dier punyer loading sikit punyer lame! Rase cam sengal jerk posted tuh. Hak3.

Comments»

1. DNA - July 30, 2009

lalalallaa la la la la…
apa pandang-pandang? ada utang ke? :p

huhuh.. “aBaIkAn pEnUlIs~”

"eS@RLi" - July 30, 2009

lalalalalaaaa..
sEnAnG NyA DaLaM AtI.. lAlAlAlaa..
(aBaIkAn pEnUlIs)
WaKaKAA

2. DNA - July 30, 2009

aik!!
Snow ada ye.. hai Snow! (blush)

Snow makan apa ari ni?

"eS@RLi" - July 30, 2009

ahaks! i am..
hallu dna :blush
mkn nasik campor tadik..
dna da mkn? da sampai s’pore kah? ;p

3. DNA - July 30, 2009

πŸ˜€
itu kenyang tak? emm.. berapa kali Snow top up tadi nasik tu?
.
ye la Sno,DNA baru je sampai, so terus jengah jap internet, tak sangka pulak boleh jumpa Snow, (boleh meng’date’ kejap ek!)

"eS@RLi" - July 30, 2009

kEnYaNg sGt~~
SeKaLiK JeRk lA.. nYaH KeNa jAgA BaDaN NiH..
nYaH KaN rAtU KeBaYa.. aUwW.. *KeKeKe*

OhOoO.. dNa… sUmE Yg kEjA SaMe nGn dNa dI SpOrE TuH D BeKaLkAn lApToP KaH?? KeR PdA?? bAgUs nO..

aHaKsS.. jGn sAkAp kEkUaT.. NaNtI KeNa tAnGkAp kErInG.. kEh3

DNA - July 30, 2009

dia jaga badan la…
dah berapa kali menang ratu kebaya? (5 kali? 3 kali? sekal jek? atau belum parnah masuk pun peraduan ratu kebaya?)
wakakakka… (ketawa guling-guling)
.
lap top pun tidak, PDA pun tidak.
DNA online guna Pc office la Snow. kalau kat johor pulak DNA online guna lap top adik. (dulu-dulu da gak gi CC.)
kenapa tanya? hairan ke?

"eS@RLi" - July 31, 2009

AhAhAhaaaAaaAA..
lOm rEgIsTER PoN..
sNoW NiH KaN PeMaLu dNa.. *BLUSH*

4. yAtie - sB - - July 30, 2009

have a nice day t0o
^__^

DNA - July 31, 2009

have a nice day to you to yatie..πŸ˜€
πŸ˜›

"eS@RLi" - July 31, 2009

hAvE A NiCe dAy tO YoU GuYs!
T_T

5. DNA - July 31, 2009

Morning Snow.. (blush)

6. DNA - July 31, 2009

huhuhu..
kalau belum reg. macam mana nak menang ni?πŸ˜›

(jangan risau,undi DNA hanya untuk Snow tau!)πŸ˜›

"eS@RLi" - July 31, 2009

YeR KeR?? t’HaRu nYeR..

aFuNdI “SnOw” BeRbAlOi2… (TaG LiNe) HaK3..

7. DNA - August 2, 2009

πŸ˜€
nanti DNA pangggil bebudak dari sekolah pendidikan khas yeng kat sebelah umah Snow tu untuk jadi pasukan penyorak Snow nanti ye…πŸ˜€

"eS@RLi" - August 3, 2009

oKaY AjEr.. hIkHiKhik..πŸ˜€

DNA - August 3, 2009

tapi DNA nak bagi tau yang diorang ni semua dari peajar yang pekak dan bisu tau Snow!
so DNA konpem pasukan sorak untuk Snow ni adalah satu pasukan Sorak yang paling senyap dalam muka bumi ini!!.
(….! ….! ….! ….! …..!)

"eS@RLi" - August 3, 2009

x kEsAh.. jAnJi pEnYoKoNg sNoW pEnOh 20 BiJiK BaS.. HaK3

8. DNA - August 4, 2009

phuuuuuh!!! ramainya tu Snow, habat la Snow.
(bas tu penuh dengan bangku kosong)πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: