jump to navigation

~hOlIdAy TiMe~ October 31, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Hari nih hako akan bercuti-cuti Mesia ke Melaka. Kitorang pergi berempat dengan menaiki sebuah kereta myVI kepunyaan baby ekeke skema! Kire nih 1st time jugak lah nak berjalan jauh bersama-sama dengan bebudak forum. Dua hari satu malam~ (biasanya setakat gathering ajerk). With baby_gebu, nickindajungle n sorang lagik guys yang terpaksa direhsiakan atas sebab-sebab tertentu as a driver. Muakaka. Pas balik keja half day nih baru hako bertolak. By de way nih jugak merupakan kali pertama hako akan menjejakkan kaki kat Melaka tuh. Tak sabarnya!! sian hako. muahaha~

Nanti hako akan ceritakan pengalaman hako di sana yerk. Wish me a “nice vacation”~

Chau~~

**lagi setengah jam untuk pulang**

Comments»

1. sendiri - November 1, 2009

semoaga selamat pegi..dan selamat pulang cik snow..harap enjoy kat melaka tu..

"eS@RLi" - November 2, 2009

alhamdulillah asyraf..
telah selamat pergi dan kembali..
letey berjalan.. uhuk3

2. nickindajungle - November 2, 2009

saye pon penat…
tp naper ejaan nama saye x btol..huhuhu

"eS@RLi" - November 2, 2009

wakakakkak..
sajer jerk.. x boleh kah?
ti edit lik.. kekeke

3. y A t i e - sB - - November 3, 2009

“melawat melaka b’erti melawat malaysia”
alhamdullillah..
anda sume slmat pergi n kmbali ke sni..
mesti b’gumbira kn..
rsenye me tau “guys yang terpaksa direhsiakan atas sebab-sebab tertentu as a driver” (copy ayt u) tu?? hi hi hi

"eS@RLi" - November 4, 2009

ehehehe..
alhamdulillah.. gumbira lah jugak.. hiks
driver?? guys?? kekekeek *ketawa guling2* haks!!

4. Qis♥ - November 3, 2009

sis masih on di lepakk?

"eS@RLi" - November 3, 2009

lamo x masok..
nih forum sepaku sis.. ;p

Qis♥ - November 5, 2009

owhh sepaku sudah lama x on9 disitu :p

"eS@RLi" - November 5, 2009

ehehehe ;p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: