jump to navigation

~TaG fRoM QiS~ November 19, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Salam.

Tadik hako sajer jer bukak mail. Bukan nak baca sangat pon mail tuh. Tapi sajer jer nak usha saper yang sedang on9.. miahahaha. Tengok punyer tengok, berderet-deret comment blog yang masok. Lalu hako membuka blog, membalas komen, sehingga melawat blog-blog teman sehingga menemui tag ini di blog Cik Qis. Huwaa sangat susah mo menjawab. Namun disebabkan Qis yang cumel itew yang tag, hako jawab jugak la.. Ahahaha..  Tag untuk hari ini adalah “Tag 9 ttg aku SEDANG..”

1- Aku SEDANG online facebook.. hari-hari hako online untuk bermain “game” di sana.. ahahaha..

2- Aku SEDANG berasa kesejukkan akibat daripada aircond yang dipasang pada suhu yang agak melampau.. huhuuu

3- Aku SEDANG lihat mamat kat sebelah meja hako yang darik pagi tadik busy.. pendek kate tetiap hari lah busy nyer.. Hako jugak yang pree sentiasa.. Lalalalalalla~~

4-Aku SEDANG keletihan menaip dan memikirkan apa yang perlu hako jawab dalam tag ini.. help me.. Huwaaa…

5-Aku SEDANG melihat jam.. owhh baru pukul 5 suku.. lagi 15 minit utk pulang.. sangat lambat.. huhhh~~

6-Aku SEDANG menanti server okay kembalik.. selalu betol buat hal!! sungguh stress~

7-Aku SEDANG usha2 enset.. kot-kot lah ada msg masuk.. tetapi tiada.. huwaaa sungguh kuciwaaa.. sob3

8-Aku SEDANG hampir menjawab kesemua soalan.. yes2!!

9- Aku SEDANG menaip dan memikirkan mangsa untuk Tag ini.. rasakan kalian! ahahhaa~


TAG ini dipanjang kan kepada..

– Cik Qaseh-

-Cik Nick-

-Cik Yatie –

-En. DNA-

-En. Sata –

-Pn. M –

Comments»

1. DNA - November 19, 2009

huhuhu..
tag lagi la!

"eS@RLi" - November 20, 2009

HiHiHiHiIi.. sIlErKaN MeNjAwAb.. ;p

DNA - November 23, 2009

insya’Allah,
kalau ada masa nanti DNA akan jawab.😀

"eS@RLi" - November 24, 2009

oKeS~🙂

2. sata - November 20, 2009

kena jwb ekk…
copy paste soklan ke cikgu…

p/s: saya bdk br blajar..

"eS@RLi" - November 20, 2009

iYeR aNk mUrId..
CoPy sOkLaN Ja.. jWpN WaT SeNdIrIk..
x bOlEy tIrU2.. mIaHaHaA..

DNA - November 25, 2009

apa la sata ni, kan cikgu dah marah tu!!
lain kali jangan ponteng kelas lagi ok!

"eS@RLi" - November 25, 2009

iTu bKn mArA.. NAsEhAt.. eKeKeKEE.. ;p

3. DNA - November 25, 2009

muahahahha…
sata ni memang suka kena nasihat Snow..😀

"eS@RLi" - November 25, 2009

aMpUnNnN.. EhEhEhee..😀

4. nickindajungle - December 11, 2009

x sempat lagik nak menjawab tag darik cik snow…
amik masa cket…ngah sibuk kat fb….wakakakakaka

"eS@RLi" - December 12, 2009

WaKaKaKAaa..
xPER, TaKe uR TiMe.. hIkss

DNA - December 28, 2009

.
sama la dengan DNA,nick!
DNA pun sebuk jugak ni..(sibuk dengan ‘merayap sana-cini’:D )

"eS@RLi" - December 29, 2009

oHoOoo.. dNa dAh pAnDaI MeRaYaP SeKaRANgGGggG.. ;D

5. DNA - December 30, 2009

.
tu la, Snow ari tu kata nak temankan DNA pi jalan-jalan, tapi sekarang Snow busy dengan ladang Snow, so terpaksalah DNA jalan sengsorang.
huhuhu…

"eS@RLi" - December 30, 2009

AhAhAhAhaaAA..
DaH X BeRlAdAnG DaH.. Pc lOm d bAiKi..😦

6. DNA - December 30, 2009

.
huhuhu..
kesian dia..😦
(bila Snow pandang belakang je DNA tepuk tangan.. huhuhu…)

"eS@RLi" - December 31, 2009

HuWaAaAAA!!
BeGiTeW KiJaM DnA!!
sOb3.. *cry*

7. sikkongang - December 31, 2009

yes2….(tepuk tgn tgk snow nangis)…
slalu sgt kena siram..tu yg pc mogok..
hahahahaaaa…(ketawa jahat)…

"eS@RLi" - December 31, 2009

ohOoOOOOOOoO.. jA’At eHhHHh..
AnTo i kAt uMaH MaK AbAh i~
~EkEkEkEeeE…
~TiAdA KeNa mEnGeNa aNtArA Yg iDoP AtAu pOn yG TlH MeNiNGGaL DoNiA..~

8. sikkongang - January 1, 2010

mak abah yg mana catuuuuuuuuuuuuu…..
kn skrg duk ngan mak abah u….
i yg spttnya kena htr kt umah org tua i…

p/s: adegan ini hanya rekaan semata-mata…

9. DNA - January 1, 2010

.
anto kat umah orang tua-tua tak boleh ke?
(khiiik! khikkk! khikk!)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: