jump to navigation

[R]aya [Q]urban November 26, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca blog..

Skang jam menunjukkan pukul 3.48pm. Darik tadik hako mencarik-carik e-kad Aidil Adha untuk disematkan pada entry ini. Finally, nih jerk satu-satunya kad raya yang berjaya hako temui setelah penat menanya pakcik Google..

Hasilnya..

Lalu dengan tidak semena-mena hako dirundung kesedihan sedikit kerana tidak mengambil course IT dulu.. Kalau lah hako amik course IT, graphic dan sebagainya yang melibatkan computer.. Tentu hako berjaya m’create satu dua tiga empat lima e-kad raya yang cantik. Ahahahha..

Salam Aidil Adha~~

NOTE : Penulis akan pulang ke kampung ayahanda di Negeri 9 untuk sama-sama meraikan Aidil Adha. Sungguh tidak sabar rasanya untuk pulang.. Zasss~

Comments»

1. DNA - November 26, 2009

untuk Snow jugak!
selamat menyambut Aidiladha..
(dah cakap ke apa yang DNA suruh tadi?)πŸ˜€

"eS@RLi" - November 29, 2009

sElAmAt kEmBaLi ToK BeKeRjA DaH NiH..
(mAlAs nYeR);p
uHuK3..
(x sAkAp pOn dNa)πŸ˜€

DNA - November 29, 2009

apa pasal Snow tak cakap?
huhuhu…
(ni balik ni nanti cakap la ek!)

"eS@RLi" - November 30, 2009

XyAh lA DnA..
nAnTi mAnYaK SoAl jWb..
sAmPaI ThN DePaN X AbIs2.. ;p

2. sendiri - November 28, 2009

salam cik snow..cik e-kad raya korban tu..
sekali lagi selamat hari raya korban..dari sendiri…

"eS@RLi" - November 29, 2009

aYsRaF Nk tUlIs cAnTiK YeRk JaDiK CiK TuH.. ;p
lAmE X BoRaK2 nGn DiA..
cAmNeR RaYa qUrBaN AwK? lIk kG X?πŸ™‚

3. ter - November 30, 2009

hai boleh join X?

"eS@RLi" - November 30, 2009

HaI..
jOiN ApEr tUh..

4. sata - November 30, 2009

“berkorban apa saja..
kambing…lembu..atau unta…
bagi lah pada mereka…
yg fakir atau papa…”

“untuk diriku ini..
usah kau peduli…
cukuplah sekadar 10 hinggit…
untuk aku tambah kreditt….”

*ulang rangkap per-1

p/s : nyanyi snow..lagu korban..(rangkap nke-2 pntg tu..blh dipraktikkan..hehe)

"eS@RLi" - November 30, 2009

EhEhEhEhEeEE..
PaNdAi nYeR GuBaH LaGu..
nK SoH ToPuP 10 HeNggEt yErK.. bAk mEh cNi wEt.. kUi3

5. DNA - November 30, 2009

:p

sata - December 1, 2009

naper bro….
x sedap ke lagu tuh….

p/s: nanti aku buat tuk ko plk yer bro..

"eS@RLi" - December 1, 2009

eHeHeHeEe.. ;p

DNA - December 1, 2009

tak pe..
tak pe!! ko tak buat kan untuk aku pun aku tak kesah bro!!πŸ˜›

"eS@RLi" - December 2, 2009

aHaHaHaHaAAA..πŸ˜€

6. DNA - December 4, 2009

.πŸ˜€

7. sikkongang - December 4, 2009

jangan gitu bro…
nanti la..raya taun dpn aku buat tuk ko..
nih tgh wat lirik la nih….

p/s: Hakcipta Terpelihara.

"eS@RLi" - December 4, 2009

KeH3..

8. sendiri - December 5, 2009

salam cik snow..
tahun ni tak balik pun..beraya kat kepong ni jer..
banyak tak dapat daging korban..

"eS@RLi" - December 7, 2009

sAlAm..
ByK JuGaK.. cOz pAkCiK DeR SoRg wAt kOrBaN.. 1 FaMiLy..πŸ™‚

9. sendiri - December 12, 2009

ohh..iyer ke…mesti seronok kan..

DNA - December 12, 2009

.
hamboi..
seronok berdua nampak?
nak join sekaki boleh?
.
Assalamualaikum sendiri..πŸ˜€

"eS@RLi" - December 18, 2009

EkEkEkE.. BrO DnA NiH.. cAm lA X BeSe..
CoMe! N JoIn uS~πŸ˜€

"eS@RLi" - December 18, 2009

bIaSe2 AjEr..πŸ˜€

10. sendiri - December 13, 2009

waalaikumsalam DNA..boleh ajer..silakan..tul tak cik snow..hihihi

DNA - December 14, 2009

.
spoting siot sendiri ni.. (untung Snow! :p)
emm.. ko amcam ari ni sendiri, ada baik? emm.. awek apa khabar?
(soalan perangkap tu)
.
sata, biasanya bebudak baru yang masuk sini kita akan bagi ‘mesra-mesra’ sikit, so apa plan ko?
(ko ada bawak tali tak?)
.
.
jangan marah ha…πŸ˜€

"eS@RLi" - December 18, 2009

aPa yG UnToNg??
OiT OiT.. gOsIp lIaR EhHh.. MuAhAhAhAa..
nAh… *ulur tali kasut kat DNA*
WaKaKaKa..

"eS@RLi" - December 18, 2009

SiLeR2.. wAt cAM UmAh sNoW.. JgN SePaH2.. sEpAh kEmAs lIk.. EkEkEkEee..

11. sata - December 14, 2009

Assalammualaikum semua..
haha…asal ada DNA…
mesti aku nyampuk…
huhu x gitu DNA…

hai sendiri..
apa kaba…..
meh dtg umah sata…
hehe….ajak DNA skali,,,,

"eS@RLi" - December 18, 2009

WsAlAm..
AhAkS.. uR AlL dAh CaM KeMbO PlAkS yErK..
dImANa aDa MeReKa.. Di sItU JuA SnOw mEnYeLiT.. kEkEkEkEee..
*jum ramai2.. gi umah sata..
“hoi hoi hoi ya hoi.. hoi hoi hoi ya oi..” kUi3

sendiri - December 19, 2009

salam DNA
salam Sata…
tak lupa gak salam cik snow…

salam Maal Hijrah untuk semua….hihihi

"eS@RLi" - December 22, 2009

wSaLaM sEnDiRi..
SaLaM MaAl hIjRaH JuA BuAt aNdAπŸ™‚

DNA - December 28, 2009

.
hamboi!
tak padan tecik!
“beri laluan, beri laluan.. arnab comel nak lalu”πŸ˜€

"eS@RLi" - December 29, 2009

mAnEr c aRnAb cUmEl tUh?? =.=

12. DNA - December 28, 2009

.
huhuh.. alamak! Snow perasan la ayat tu!
wakakkaka..
.
Wa’alaikumus salam sata! elo mai pren!
sata, Snow dah bagi tali kasut dia tu. so apa lagi..
(ko tangkap si sendiri tu dari belakang, lepas tu kita ikat kat pokok kelapa depan tu nak!)
huhuhu..
.
salam Ma’al Hijrian untuk sendiri jugak!
(alamak, macam mana ni.. nak ikat ke tak nak ha..)

"eS@RLi" - December 29, 2009

AhAhAhAaAaa dNa..
X BeK TaW iKaT2 oRg.. BuLi ehhH.. BeSe nIh..
LeN kAlI LaU Nk bUlI OrG AjAk lA SnOw sEkAlI.. MuEkEkEe.. :p

DNA - December 30, 2009

.
oOo.. Snow pun nak join sama yek!
oleh kerana sekutu kuat DNA tak muncul-muncul. so terpaksa DNA guna tenaga Snow sikit!
.
‘wokeh Snow, Snow gigit telinga dia cepat!!’
muahahhaha….

"eS@RLi" - December 30, 2009

cAmNo nK GeGeT TiNgEr?? DnA TuNjUkKaN LaH.. wAkAkAkaaa

13. DNA - December 30, 2009

.
arnab comel?
huuhu.. tu dia.. Snow tak perasan ke?

"eS@RLi" - December 30, 2009

xDeR PoN ArNaB CuMeL KaT CnI..πŸ˜€

14. DNA - December 30, 2009

.
la.. Snow kata nak jadi geng DNA, so Snow buat la ikut gaya bebas.
ok, gi serang sekarang!!
.
la.. Snow tak perasan arnab comel yang baru lalu sekejap tadi ye?
baru je dia jalan kat depan ni.
rugi la Snow!! :p

"eS@RLi" - December 31, 2009

GaYe bEbAs eHhhhH??
HuRmM oKeH.. kUaK LEnTaNg bErSaMa rAmA2..
WaKaKaKaAa..
uHuK3.. AdEr kEr aRnAb cHuMeL LaLu.. ??
KeMpUnAn sNoW Nk tGk aRnAb cUmEl..😦

15. DNA - January 9, 2010

.
ala Snow, kalau tak ada arnab comel, sata comel pun ok apa..
tu, tengokla sata comel tu.πŸ˜›
comelnya dia…

"eS@RLi" - January 12, 2010

sAtA CoMeL??
**menongkat dagu ngn dedua tangan.. usha sata**

DNA - January 14, 2010

.
^_^
(DNA pun tengk sata yang ‘comel’ tu)

"eS@RLi" - January 15, 2010

wakakakakkakkakkakka.. ^_^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: