jump to navigation

~SelAmAt tAhUn bArU~ December 31, 2009

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Gud Bye 2009! Welcome 2010!!

Hurmm.. ari nih penutup bagi tahun 2009. Esok tahun baru akan menjelang. Bakal merubah kehidupan untuk menjadi lebih baik atau sebaliknya.

Azam?

Orang sibuk menanyakan apa azam kamu? For me it’s a same. Cuma menginginkan yang lebih baik.. (bukan mengimpikan.. ader beza ker?)

Dari segi:-

1. Kerjaya-hope tahun 2010 hako dapat rezeki kerja goverment.. Boley tak? ekekeke.. setiap tahun renew SPA and menghadiri interview.. hurmm

2. Kewangan-letih giler buat 2 kerja dalam 1 masa (partime job).. Tapi ekonomi nyer cenggitew jugak.. cukup bulan abis.. cukup bulan abis.. nak kata tanggungan.. hako hanya menanggung keta kecik yang 1 itew.. and sedikit wang belanja tok ibu tercinta.. Musykil nih! Ngeeee~

3. Ketenangan-hako harap esok hako mempunyai sedikit ruang, masa dan waktu untuk merehatkan minda dan fizikal hako.. Asik kena kutuk jerk ngan member-member “mat bangla pon taw cuti hari ahad!” Ngeee~ Memang hako akui, sometime hako nak potong kuku pon tak sempat.. Cian taw kat hako.. Uhuk3..

4. PercintaanIhiks!! Malu plaks hako nak nulis.. Ngeh3~ Hope sesiapa jua yang menerima hako selepas ini sebagai teman hidup mereka.. Menerima baik buruk diri hako.. Sabar ngan kerenah hako.. Memahami hako and menyayangi diri ini.. *touching*

5. Perkahwinan-Hako jua berharap untuk cepat-cepat melangkah ke alam perkahwinan.. Serik untuk bercinta lama-lama sehingga tiada penghujungnya.. Berdasarkan pengalaman yang lepas-lepas.. Kerana apabila dikecewakan.. Hako akan mengambil masa dalam setahun (mengikut situasi) untuk bangkit kembali dimana waktu itu hako akan membuang masa diri ku sendiri.. *crying*

6. Keluarga-Hope tahun 2010..  kebahgiaan and healty semua family hako berada dalam keadaan yang baik.. Especially for mum and my dad..  (tak sanggup melihat mereka jatuh sakit) may ALLAH s.w.t BLESS UR! :-* *wink*

7. Harta-menda-Ekekekekekkee.. lau mampu sok nak mempunyai umah sendirik.. tapi lame lagik kut.. Miahahahhaa.. Nak mempunyai sebuah laptop.. and camera digital also.. wakakakakaa!

More.. and more.. and more.. Wakakakakka! Kalau boley sume nak kan. Tapi kalau impian-impian ini salah satu tercapai.. Alhamdulillah.. Sudah memadai.. Semoga impian ur all jua tercapai!

See Ya!! *wink*

Comments»

1. baby_gebu - January 1, 2010

moga sgala yg d’ impikn mjadi knyataan….
yg pasti sgala nye b’mula dgn angan2….🙂

"eS@RLi" - January 2, 2010

hIk3.. AnGaN2 KaDaNg2 pErLU JuGa..🙂
TeRiMa kAsEh n iNsYaAlLaH..😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: