jump to navigation

OnCe uPoN A TiMe~ January 5, 2010

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Bulan December ri tuh terlalu lah banyak nyer public day. Suke giler hako.. ekekekeke.. Last weeks hako tak ke mana-mana, lalu membuat keputusan untuk menonton televisyen bersama bonda. (cerita haper tah..)

Adek yang kechik ketika itew berada dalam bilik. Sesambil menonton, kami berbual-bual 2 beranak. Time tuh, adek yang kechik sebuk meng“match”kan baju baru nyer bersama dengan pakaian-pakaian yang lain. (baru beli 2 3 helai.. excited terlebey.. muekekekeke) Kami hanya tertawa melihat telatah beliau (bebudak always like dats!!) Ihikss!

*teringat kesah lama*

“Orang dulu-dulu lagik terok kan mak?? Siap nak cobe lagik tuh” hako berkata pada mak sambil tertawa besar.. Wakakakkkaa.

Mak mengiyakan dengan ketawa lagik “ko dulu lagik terok” ahahahhaha..

Maner tak nyer. If ur all nak taw.. Setiap kali mak or abah hako belikan hako baju baru.. Balik umah tuh hako mesti nak coba. Tak kire lah baju raya ker, kasut raya ker, bahkan kasut sekolah ngan stoking sekolah yang baru beli pon hako sebok nak memakai nyer.. Wakakakkakaka.. Pada hal sama-sama beli, dedulu time kecik-kechik mak nak ke pasar malam pon hako nak mengekot.. muekekekeeke..

Kalau nak difikir-fikirkan balik. Sampai sekarang hako masih sebok lagik nak me”norai” barang-barang baru sebaik sahaja kaki mencecah umah.. Maybe dah jadik habit kut.. wakakakakakka!!

Toing!! Toing~

Comments»

1. nickindajungle - January 5, 2010

ahahahaha…
saye pon same jugak…
sampai ke besor pon macam tuh..
sudah try sebelom mebeli..
tp bila sampai umah…
try lagik…wakakakakaka

"eS@RLi" - January 6, 2010

sAmO La kITeR..
nApEr yErK??
AhAhAhAhaaAaa..

2. nickindajungle - January 7, 2010

kat umah baru puas ati…
leh tilik2 pusing byk kali…wakakakaka

"eS@RLi" - January 12, 2010

TiLiK BaNyAk kAlI TaMbAh lG TiAdA SaPeR Yg pEdUlIk.. wAkAkAAa..

3. eqa - May 13, 2010

kita pun same ada habit cam2..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: