jump to navigation

uPdAtE May 7, 2011

Posted by "eS@RLi" in Merepek ajerk.
trackback

salam readers..

di pagi sabtu ini, esarli mahu membuat PEMBERITAHUAN. belog ini tidak akan lagi di update seperti dahulu. coz esarli telah beralih pada blogspot. untuk jangka masa terdekat, esarli tak rasa ingin m”close” acc belog wordpress. sila lah beri sokongan pada belog esarli yang baru nih yerks!

mari melawat belog esarli yang baru >>> http://esarlibudakbaik.blogspot.com/

sekian,

terima kaseh!

Comments»

1. IeYza AzMiEy - May 10, 2011

cik esarli…
pada pandangan cik eza, cik esarli ta payah la close akaun ‘wordpress’ ni… sayang meh! biarlah macam ni aja.
sonok pulak bila baca cerita yang terselit kenang2an dulu. Ta yah la close….sayang…. T_T

2. "eS@RLi" - May 10, 2011

hye cik ieyza..
rajin kam0 singgah blog nih.. hihihihi..
ittew ler.. mcm nk totop tp terasa syg plaks..
bior kan dulu k0t.. ^__^

3. IeYza AzMiEy - May 15, 2011

sayer suka baca blog ni sbb ada citer sal kiter2… ada “dia” eh… termasuk samer pulop… lalallalala~~ tak yah la tutup, ta rugi p0ng kan lau ta tutup??? snow comey-cantik-baik-lemah lembut kan? so ta yah totop erk, biarlah cenggini je….

"eS@RLi" - February 28, 2012

x totop.. byk respon n comment dr readers.. thanks a lot for ur support guys!! ^_^

IeYza AzMiEy - February 28, 2012

kenangan~ segalanya tinggal kenangan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: