jump to navigation

aLaHaI CiK SnOw April 5, 2010

Posted by "eS@RLi" in My Life.
trackback

Last Saturday (04.04.2010) after working half day, hako bergegas pulang ke umah coz ader “date” with my gurl friends (rakan-rakan perempuan). Dun make any spekulasi.. Miahahhaa..  Sebaik sahaja bersiap-siap, seperti kebiasaannya asal turun KL jerk hako akan menaiki komuter, asal naik komuter jerk hako pasti turun KL.. aper lah yang nak dihairankan kan.. Mat bangla pong reti naik train.. muekekeke..

“Port” untuk pertemuan adalah di KL Sentral and 2.30pm time yang dipersetujui. Tepat kol 2.40pm hako telah pon sampai ngan jaya nyer. Dengan penuh gaya dan confident hako melangkah kaki untuk mencari “port” yang difikirkan strategik sementara untuk menanti kehadiran  kengkawan yang lain. Dengan penuh bangga hako menghantar khidmat pesanan “SMS” pada E salah seorang member bagi menyatakan ketibaan hako ketika itu.

~~~~~~~

hako : snow dah sampai, snow tunggu kat depan McD..

pn. E : huh?? snow da silap tgk hb ker? xsalah E 2lis 10hb kan?

~~hako yang mulai menjadik blur @#%^&&%$# (siler abaikan)~~

sesambil tuh melihat message yang disent beberapa ari sebelumnya.. ” bla.. bla.. bla.. tarikh 10.04.2010 bla.. bla..” Ngaaaaa!! hako dah salah tarikh!!! dush! dush!! (marah kat diri sendirik) >.<

~~~ sudah nyer hako trus ke Rawang.. lalalalalalaaa.. panjang tol kaki hako berjalan ari tuh.. ngeee~~~


MORAL :

>> baca message yang disampaikan elok2.. muahahahah..


Comments»

1. SENDIRI - April 8, 2010

salam cik snow…
takkan nak jumpa kwn2 sampai tak ingat tarikh kot..hihi..

2. sata - April 12, 2010

boring giler la tuhhh…
kaki asyik nk melangkah jerk..
hahaha…

p/s: sori yer snow..lm x mengata….

3. saljukristalKL - April 18, 2010

lalai atau dah masuk takluk nyanyuk….

4. saljukristalKL - April 18, 2010

pakai hp jenis apa tu…hok 3 sekupang pon ader jam randik leh set loceng ingatkn ader date esok….huhu…atau itu tanda2 sudah tua…

5. Pengeranz Umar - May 13, 2010

lama tak updated…..huhuhu

6. munk - May 17, 2010

hahahaha

7. yatie - September 12, 2010

2 la slalu sangat silap tengok date…

8. "eS@RLi" - October 6, 2010

wAhAhAhAhAaa..
jA’At tAw kOrAnG GeLaKkAn sAyE.. tP MmG KlAkO PoN KaN.. WaHaHaHaAaA..
lEn kAlI JgN eXcItEd t’LeBeY.. T_T


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: